Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könnyű vacsora recept

2008.07.16

Hozzávalók:
annyi kifli amennyi szükséges.
annyi virsli amennyi kifli van.
kb. 3 dl tej

bors
sajt ízlés szerint

Elkészítés:
A kiflik közepét kivesszük. Egy-egy virslit betolunk a kiflibe, majd a tejet összekeverjük ízlés szerint borssal, egy kevés sóval (ami el is maradhat, hiszen a virsli ízes)
A töltött kifliket beleforgatjuk a borsos tejbe, de nem kell nagyon eláztatni.
Tepsibe fektetjük és ízlés szerinti mennyiségű sajtot reszelünk rá.
ELőmelegített sütőbe tesszük, nem kell letakarni, a tej nem hagyja kiszáradni, és a sajt pirulásáig sütjük. Még melegen tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

melinda12vcitromail.hu

(meli, 2010.01.19 19:23)

kiráj és finom is