Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. évad

2008.06.23

szereplők:

Charlotte:Ő egy új diák az iskolában ahová a lányok is járnak.Az első pilantól kezdeve kiszemeli megának Lewist,és mindent meg is tesz hogy beleszeressen.Claot nem igazán kedveli mert tudja hogy ő volt Lewis első barátnője.Charlotte az anyukájával él.Még csak nem rég költöztek a városba.Charlottenek vőrős hja van és barnás szeme.Charlotte a 2.évad 2. részében jelenik meg először.

Ash:

  Abban a lovas iskolában tanít ahová Eliot is jár lovagolni tanulni.Emma kiséri el eliotot ezért mindíg találkozik vele.Emmának tetszik a fiú.de a barátainak azt mondja hogy bekébzelt és arogáns.Kicsit olyan a kapcsolatuk mint elejinte rikkinek zanenak csak kicsit visszafogotab.Ash először a 9. részben jelenik meg.Sajnos Ról Nincs Kép.

Új képeségek:

Emma:Neki vagy tíz szeresére nő a vagyaztás ereje

Riki:Ő vilámokat tud szorni

Cleo:Neki a szél a hatama

És együt egy óriási vihart tudnak csinálni.

 

Új sellő:  Charlotte rábukkan a Meyko szigeti barlagra és mikor oda megy meghalja hogy mások is ott vanak.Elbújt és kihalgatta őket.Rájöttn hogy Cleo Riki és emma van oda benn és arra is hogy selők meg hogy ő is lehetne az.Nem is habozott következő teliholdkor beugrott a medencébe a Meyko szigetire gondolok és sellővé változott.Azért hogy boszantsa a lányokat meg is mondta nekik hogy ő is sellő.Az ereját ara használt hogy elása a lányok baját,mert nagyn utátja őket.(Ő mind a három erőt megkapta)

Ajálom ezt az oldalt itt megnézhetitek az új képeségeikket:http://www.videoplayer.hu/videos/play/10378

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

minekkellazneked

(cycuSsh, 2010.08.18 20:11)

minélrégibb annál jobb ;) ^^
érted *-*

VicusqQAa :)

(VicusQqQaA, 2010.05.21 16:32)

ez már régi xD